Leza KRU's FotoPage

By: Leza KRU

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 1-Aug-2009 08:33 Email | Share | | Bookmark
New Born

Alhamdulillah semuanye selamat...
Petang sabtu tu dpt message dr watie...die kata dah selamat bersalin pagi 01 Ogos tu...lega bila dengar member IBU selamat melahirkan anak dgn selamat dan secara normal...

Nama Bapa : Pijot (nama samaran. nama sebenar x ingat)
Nama Ibu : Rosmawati Bt. Mohd Yatim
Nama Bayi : Firdina Damia
Tarikh dilahirkan : 01 Ogos 2009
Tempat dilahirkan : Pusat Rawatan An-Nur, Bangi.
Masa dilahirkan : 08:00pagi
Berat bayi : 3.1kg

Tahniah buat kawanku Watie & Pijot diatas kelahiran puteri yang ke 2....

Dari member ko :
LEZA

(kat bwh ni ade beberapa gambar yg sempat diambil ms melawat watie n baby hr tu)





Thursday, 2-Jul-2009 04:41 Email | Share | | Bookmark
Sayangi anak2 kita....

Sebenarnya gambar2 ni dah lama terperap....just nak share dgn sume aksi2 anak kengkawanku...

tgk saje lah aksi2 mereka yg mencuit hati...ade yg beraksi dgn gaya yg sama...n mcm2 la....

HAVE FUN SUME....


ALIYA & AQISS pakai baju yang sama... Costume COW....


IMAN & ALIYA menangis dgn gaya yang sama... Lepas tu siap panjat2 plak...


AQISS & ALIYA dgn memek muka yg sama bile kene marah...kirenya merajuk la ni...siap menjeling & muncungkan mulut lagi....


DHIA & ALIYA posing dgn gaya yang sama... Macam2 la budak 2 org ni....


DINA & AQISS dgn aksi memakai topi & baju sejuk... situasi yg agak sama...


Aksi 2 beradik IMAN & IKMAL....


Aksi si abang UDIN & si adik SYAFI


Tuesday, 16-Jun-2009 07:26 Email | Share | | Bookmark
New Born 2

Alhamdulillah semuanya selamat....

Nama Ibu : Noreen Qistina Bt. Mohd Shahid
Nama Ayah : Apandi
Nama Bayi : Muhammad Izz Nazhan


Tahniah buat sepupuku Noreen n husband sempena kelahiran putera kedua pada hari Selasa lalu... Semoga dengan kehadiran anugerah dari ALLAH ini akan memberi lebih kebahagiaan dalam hidup kalian....

From :
Your kakak sepupu
LEZA



Tuesday, 16-Jun-2009 00:28 Email | Share | | Bookmark
New Born 1

Alhamdulillah semuanya selamat....

Nama Ibu : Noorhamisah Bt. Sahroni
Nama Ayah : Al Mas Min B. Al Rejab
Nama Bayi : Al Emran Aqemi B. Al Mas Min (Al-Eiz Aqemi B. Al Mas Min) **adalah nama sebenar selepas perbincangan.
Berat Bayi : 2.9kg
Tarikh Bayi dilahirkan : 16 June 2009
Waktu Bayi dilahirkan : 09:30am

Tahniah buat rakanku Amie & Al sempena kelahiran putera sulung pada hari Selasa lalu... Semoga dengan kehadiran anugerah dari ALLAH ini akan memberi lebih kebahagiaan dalam hidup kalian....

From :
Your ex-classmate UniKL MFI
LEZA



Sunday, 14-Jun-2009 05:36 Email | Share | | Bookmark
Aliya and her cousin Izz Zafran

Petang Ahad tu saje jer g rumah makcik kat Bangi…dah lama tak gi sana jenguk die…lagi pun dah brape kali nak gi tp x jadi….Satu lg nak jumpekan si ALIYA dgn IZZ….diorg ni mmg jarang jumpe…tapi petang tu IZZ xde…dah blk PD….sembang punye sembang, Cousin IBU iaitu mama IZZ sampai...katenye perut die dah sakit2 mcm nak bersalin...jangkaannye 15 Jun 2009 iaitu esok hari... so, IZZ Tinggalla dgn nenek... ape lagi budak 2 org tu pun jumpe n main sakan... IZZ Nni sebenarnye ssh nak kawan dgn girl... ntah mcmn hr tu die nak lak dgn ALIYA... ALIYA tu pulak mmg x kisah dgn girl ke boy...die suke jer nak main... So, kat bwh ni ade beberape gmbr yg sempat ibu ambik mase kat rmh makcik hari tu.... LAYANNZZZ....













Gambar kat bawah ni ALIYA kene marah dgn AYAH sebab main drawer....tu yg muke die kememeh tu...bile dah dpt bukak drawer tu sume brg die kuarkan...


ALIYA kene pujuk dgn AYAH tapi still lg muke tu mcm tu...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net